Vokaaliyhtye Incanto on helsinkiläinen, vuonna 2004 perustettu kamarikuoro. Incanto (ital. lumous) on noin 20 taitavan laulajan joukko, sen laulajistoon kuuluu niin musiikin ammattilaisia kuin kokeneita harrastajiakin. Yhtye konsertoi kotisalinsa Helsingin Kallion kirkon ohella säännöllisesti myös muualla Suomessa. Kotimaan lisäksi Incanto on tehnyt konserttimatkat Ruotsiin, Viroon sekä Venäjälle. Syksyllä 2014 yhtye suuntasi konsertoimaan Unkariin, jossa yhteistyökumppanina oli Kodály-instituutti. Keväällä 2017 vierailimme Pohjois-Ranskassa konsertoimassa yhdessä paikallisen La Volière -huiluyhtyeen kanssa.

Vokaaliyhtye Incanton ohjelmisto sisältää renessanssin vokaalipolyfoniaa, pohjoismaista kansallisromantiikkaa ja uudempaa kirkkomusiikkia. Monipuolisten a cappella -ohjelmistojen ohella Incanto esittää säännöllisesti harvinaisempia barokin kantaatti- ja oratorioteoksia yhteistyössä sisaryhtyeensä Refugium musicumin kanssa.

Vokaaliyhtye Incanton perustaja ja taiteellinen johtaja on Jukka Jokitalo. Yhtye kutsuu säännöllisesti myös vierailevia johtajia eri projekteihin. Vuosien varrella Incantoa ovat johtaneet mm. Edward Ananian-Cooper, Charles Kamm, Florian Maierl, Mikk Murdvee, Taru Muranen sekä Dominik Vogt.